Η κάρτα υγείας EY Club KYANA Professional Hair Products
ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους Συνεργάτες
της KYANA Professional Hair Products

Η KYANA Professional Hair Products σε συνεργασία με την κάρτα υγείας EY Club επιβραβεύει όλους τους Συνεργάτες της προσφέροντάς τους εντελώς δωρεάν την ατομική κάρτα υγείας EY Club KYANA Professional Hair Products, διάρκειας 45 ημερών, με την οποία εξασφαλίζουν άμεσα ποιοτικές παροχές υγείας με τον οικονομικότερο τρόπο.

Για να κάνετε χρήση των δωρεάν Check Up και των υπηρεσιών που σας παρέχει η Κάρτα Υγείας EY Club KYANA Professional Hair Products, παρακαλούμε να την ενεργοποιήσετε τώρα!

Συμπληρώστε τα κάτωθι υποχρεωτικά στοιχεία και εντός των επόμενων 2 εργάσιμων ημερών θα αποσταλεί στο e-mail σας η ψηφιοποιημένη εικόνα της Κάρτας Υγείας EY Club KYANA Professional Hair Products, στην οποία θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας, ο προσωπικός αριθμός της κάρτας σας καθώς και η ημερομηνία λήξης.

H Κάρτα Υγείας ΕΥ Club X KYANA θα είναι ενεργοποιημένη και έτοιμη για άμεση χρήση!

  Παροχές της κάρτας υγείας EY Club KYANA Professional Hair Products

  Η Κάρτα Υγείας EY Club KYANA Professional Hair Products εξασφαλίζει σε εσάς πρόσβαση στο πιο ολοκληρωμένο Δίκτυο επιλεγμένων Ιδιωτών Ιατρών, Διαγνωστικών Κέντρων και Κλινικών για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στον τομέα της πρόληψης, της διάγνωσης, της θεραπείας αλλά και αποκατάστασης με τον πιο οικονομικό τρόπο χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία!

  Ακόμη και για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, τα προνόμια και οι δυνατότητές της προσφέρουν στον κάτοχό της σημαντικά οφέλη, καθώς καλύπτει τα κενά που υπάρχουν και καθημερινά προκύπτουν από τις παροχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

  Η Κάρτα Υγείας EY Club KYANA Professional Hair Products πάντα εκεί όταν την χρειάζεστε!
  Σε οποιοδήποτε έκτακτο / επείγον περιστατικό η κάρτα υγείας EY Club KYANA Professional Hair Products σας παρέχει δωρεάν κλινική εξέταση σε παθολογικά, καρδιολογικά, χειρουργικά και παιδιατρικά περιστατικά 365 ημέρες το χρόνο.

  Για οποιαδήποτε απορία,
  παρακαλώ καλέστε μας!

  2313 253 333