Κάρτα Ε.Σ.Θ.- EY CLUB (Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης)

Συνεργασία της EY Club με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και της προσπάθειάς του να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στα μέλη του και στις οικογένειές τους προχώρησε σε μία ακόμη πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθησίας.

Αναγνωρίζοντας τα πολλαπλά προβλήματα στον τομέα της Υγείας και τις δυσκολίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για μεγάλη μερίδα των πολιτών, πέτυχε συνεργασία στρατηγικής σημασίας με τον Φορέα Προγραμμάτων Υγείας ΕΥ CLUB.

Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε η ειδικά διαμορφωμένη για τον Σύλλογο, κάρτα υγείας Ε.Σ.Θ.- ΕΥ CLUB, η οποία παρέχει στα μέλη του, άμεσα και οικονομικά, πρόσβαση στο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών του ΕΥ CLUB, το οποίο περιλαμβάνει επιλεγμένους ιδιώτες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, μεγάλα διαγνωστικά κέντρα και κορυφαίες ιδιωτικές κλινικές.

Με την κάρτα υγείας Ε.Σ.Θ.- ΕΥ CLUB το κάθε μέλος του Συλλόγου που θα την αποκτήσει θα εξασφαλίσει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, παντού στην Ελλάδα με τις πλέον προνομιακές τιμές.

 

Αποκτήστε την κάρτα Ε.Σ.Θ.-ΕΥ CLUB

Ο Ε.Σ.Θ. εξασφάλισε για τα μέλη του την προμήθεια της κάρτας υγείας Ε.Σ.Θ.-EY CLUB σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, καλύπτοντας ο ίδιος τη διαφορά που προκύπτει από την αρχική τιμή της κάρτας.

Αναλυτικά για ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

Αποκτήστε την ατομική κάρτα Ε.Σ.Θ.-ΕΥ CLUB από 100€ (αρχική τιμή ατομικής κάρτας), στην ειδικά προνομιακή τιμή των 60€

Αποκτήστε την οικογενειακή κάρτα Ε.Σ.Θ.-EY CLUB από 150€ (αρχική τιμή οικογενειακής κάρτας) στην ειδικά προνομιακή τιμή των 90€.

 

Σημειώστε ακόμη

Ο Ε.Σ.Θ. προσφέρει την κάρτα υγείας Ε.Σ.Θ.-ΕΥ CLUB, αρχικής διάρκειας ενός χρόνου, ΔΩΡΕΑΝ για επιπλέον 4 μήνες. Επομένως ο κάτοχος της Ε.Σ.Θ.-ΕΥ CLUB, εξασφαλίζει όλες τις παροχές και τα προνόμιά της για συνολική διάρκεια 16 μηνών!