Παιδική

Η κάρτα υγείας
ΕΥ Kids

Θα δώσει σε κάθε γονιό που το παιδί του χρειάζεται ιατρική φροντίδα τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Διαγνωστικά Κέντρα και Ιατρούς ειδικοτήτων εστιασμένων στο παιδί. Ιατροί που ασχολούνται με την υγεία του εύθραυστου παιδικού σώματος (παιδίατροι, παιδοχειρουργοί, παιδοκαρδιολόγοι, παιδοορθοπαιδικοί, παιδο-ωρλ, παιδοδοντίατροι κ.λ.π.) αλλά και επιστήμονες που ασχολούνται με τη σωστή ανάπτυξη του ευαίσθητου παιδικού πνεύματος (λογοθεραπευτές, ψυχολόγοι κ.λ.π.), ήρθαν να συμπληρώσουν την πλειάδα των ιατρών όλων των ειδικοτήτων που συνεργάζονται με την κάρτα υγείας ΕΥ Club kids.

Αποκτήστε την τώρα

Γιατί να επιλέξεις την ΕΥ Kids

Τα παιδιά μας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Για αυτό, όταν πρόκειται για την υγεία τους, είτε σωματική είτε ψυχική, δεν κάνουμε διαπραγματεύσεις.

Αναζητούμε πάντα το καλύτερο, τους καλύτερους, τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους ανά ειδικότητα ιατρούς και κατ’ επέκταση, τις καλύτερες Κλινικές σε περίπτωση νοσηλείας, αλλά και εκείνα τα Διαγνωστικά Κέντρα τα οποία διαθέτουν σύγχρονο, αξιόπιστο και άρτια συντηρημένο ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό.

Σε όλα αυτά, η κάρτα υγείας EY Kids που μόλις αποκτήσατε, δίνει στο παιδί σας:
Τωρα με την EY Kids αποκτας

Ακόµη, η κάρτα υγείας EY Kids παρέχει στο παιδί σας µια σειρά δωρεάν υπηρεσιών και πάρα πολλές προνοµιακές τιµές και εκπτώσεις σε διαγνωστικές εξετάσεις και πολλά άλλα.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ της κάρτας υγείας ΕΥ KIDS


Ενδεικτικές Τιµές:

  • Γενική αίματος, μόνο από 2,88
  • Γενική ούρων, µόνο από 1,50€
  • Ακτινογραφία, µόνο από 10€
  • Υπέρηχος, µόνο από μέ 8€
  • Επίσκεψη σε παιδίατρο και εμβολιασμός, µόνο από 20€
  • Επίσκεψη κατ’ οίκον, µόνο από 30€
  • Επίσκεψη σε ορθοπαιδικό, µόνο από 30€
  • Επίσκεψη σε καρδιολόγο µε ηλεκτροκαρδιογράφημα, µόνο από 20€

EY Kids πάντα εκεί όταν την χρειάζεστε

Σε οποιοδήποτε παιδιατρικό περιστατικό η κάρτα υγείας ΕΥ Club σας παρέχει σε εξαιρετικά προσιτή τιμή κλινική εξέταση σε συνεργαζόμενες παιδιατρικές κλινικές 365 ημέρες το χρόνο.