Κοινωνική Ευθύνη

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η κάρτα υγείας EY Club αναπτύσσει καθημερινά:

  • Ενημερωτικές και κοινωνικές δράσεις με σκοπό τη γνώση και την πρόληψη.
  • Εκδηλώσεις παροχής δωρεάν εξετάσεων.
  • Εκδηλώσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (ΑΜΕΑ, άτομα που πάσχουν από Αλτσχάιμερ κ.λπ.).
  • Συμπράξεις με συλλόγους ΑΜΕΑ, το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.), Πολύτεκνους.
  • Οργανωμένη Τράπεζα Αίματος με εκατοντάδες εθελοντές ικανή να υποστηρίξει άμεσα έκτακτες ανάγκες των μελών και των οικογενειών τους.

Το EY Club είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνία  (Κοινωνική Ευθύνη). Ως ένα πρόγραμμα υγείας ζωντανό, ευαισθητοποιημένο, ενεργό και δραστήριο που ανέδειξε τη δύναμη και τα οφέλη της συνεργασίας και της συμμετοχής.

Τράπεζα Αίματος

Αίμα. Ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται.

Το ασφαλές αίμα σώζει ζωές.

Στο ΕΥ Club πιστεύουμε στη ζωή, υποστηρίζουμε τον άνθρωπο, με έργο και διαρκή προσπάθεια. Στο δρόμο αυτό, συνοδοιπόροι, χιλιάδες κόσμου. Η ιδέα της αιμοδοσίας, αρχικά, των εργαζομένων της εταιρίας, έγινε ισχυρή πρωτοβουλία και δημιουργήθηκε η Τράπεζας Αίματος του ΕΥ Club, προκειμένου να επωφεληθούν πολύ περισσότεροι άνθρωποι όταν χρειαστούν κάτι τόσο απλό, μα και τόσο δυσεύρετο τη στιγμή που το έχεις ανάγκη. H Τράπεζα Αίματος του ΕΥ Club δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Και μετά την αρχή, ο αγώνας συνεχίζεται…
Για μια ζωή, προσφοράς, μια ζωή κοινωνικής αλληλεγγύης, μια ζωή αξιοπρέπειας!

Οι δράσεις μας