Ιστορικό

Βασικός πυρήνας των δραστηριοτήτων της εταιρίας είναι ο χώρος της υγείας και συγκεκριμένα οι εισαγωγές – εμπορία ιατρικών μηχανημάτων ιατρικών αναλωσίμων υγειονομικού υλικού καθώς και η εκπόνηση και προώθηση προγραμμάτων υγείας για λογαριασμό τρίτων ιστορικό.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Αδριανουπόλεως 3 στην Θεσσαλονίκη όπου στεγάζεται και το αυτόνομο call center δυναμικότητας 30 θέσεων εργασίας.

Η εταιρία έχει συνάψει συνεργασίες με τις πιο σημαντικές διαγνωστικές μονάδες της Ελλάδας, καθώς και με αρκετά νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές.

Τον Οκτώβριο του 2010, δημιουργείται το πρόγραμμα EY Club, το οποίο εξασφαλίζει στα μέλη του πρόσβαση σε ένα δίκτυο επιλεγμένων ιδιωτών ιατρών, διαγνωστικών κέντρων και κλινικών για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας

Έκτοτε, και με απόλυτη αίσθηση του κοινωνικού έργου που επιτελεί, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της κάρτας υγείας EY Club, σε όλη την επικράτεια προσφέροντας σε χιλιάδες ανθρώπους υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, με τον πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και λίστες αναμονής.

To EY Club με αίσθημα ευθύνης

  • Απέναντι στους χιλιάδες συνδρομητές όλων των ηλικιών, των κοινωνικών στρωμάτων αλλά και κάθε επαγγελματικής τάξης που μας εμπιστεύθηκαν ότι πολυτιμότερο.. την υγεία των ίδιων, των οικογενειών και των δικών τους ανθρώπων.
  • Ακόμα και σε αυτούς που θα χρειαστούν τη βοήθεια μας σε κάποια δύσκολη στιγμή χωρίς να είναι συνδρομητές μας.
  • Σε όλους τους συνεργαζόμενους ιατρούς, ιατρικούς ομίλους, ιατρικές μονάδες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.
  • Στα στελέχη και το προσωπικό του Ομίλου που εργάζονται σκληρά καθημερινά για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο … τον άνθρωπο.