Συνεργασία του ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ με την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ EY CLUB

Συνεργασία του ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ με την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ EY CLUB

Σε μία εποχή γενικής ανασφάλειας που βιώνουμε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνα (ΒΕΑ), προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα όλα τα Μέλη του, προχώρησε σε συνεργασία με το EY Club και τους προσφέρει/χορηγεί εντελώς δωρεάν την Ατομική Κάρτα Υγείας πανελλήνιας κάλυψης EY Club ΒΕΑ, διάρκειας 3 μηνών.

Τα Μέλη του ΒΕΑ, κάτοχοι της Κάρτας Υγείας EY Club ΒΕΑ, θα έχουν πρόσβαση στο πιο ολοκληρωμένο πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων Ιδιωτών Ιατρών, Διαγνωστικών Κέντρων και Κλινικών για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης θεραπείας και της αποκατάστασης με τον πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις και λίστες αναμονής. Για τρεις μήνες θα έχουν όλα τα προνόμια και δωρεάν Check Up της Κάρτας Υγείας EY Club!


Ενδεικτικά προνόμια/πλεονεκτήματα που παρέχει η Κάρτα Υγείας EY Club BEA:

  • Δωρεάν κλινική εξέταση από Παθολόγο, Καρδιολόγο και Χειρουργό για επείγοντα περιστατικά σε συνεργαζόμενες κλινικές, 24 ώρες το 24ωρο.
  • Έκπτωση και προνομιακές τιμές σε ιατρικές επισκέψεις σε ιδιώτες ιατρούς, σε τακτικά ιατρεία για προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, σε όλες τις ιατρικές υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων και των οδοντιατρικών αλλά και σε χειρουργεία.
  • Έκπτωση έως 60% σε όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις αιματολογικές και απεικονιστικές.
  • Δωρεάν check up σε συνεργαζόμενες Κλινικές, Πολυιατρεία και Διαγνωστικά Κέντρα.
  • Δωρεάν Μεταφορά με ασθενοφόρο (σε περίπτωση νοσηλείας) σε ιδιωτική κλινική.
  • Προσιτές τιμές σε κατ’ οίκον ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες και άλλα πολλά!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση/ενεργοποίηση της Κάρτας Υγείας EY Club BEA επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΒΕΑ (https://acsmi.gr/) καθώς και το https://bea.eyclub.gr/.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *