Δωρεάν μέτρηση σακχάρου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Δωρεάν μέτρηση σακχάρου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Σε πείσμα όσων υποστηρίζουν ότι ως πολίτες είμαστε «της τελευταίας στιγμής», ο κόσμος της Θεσσαλονίκης απέδειξε πως είναι υπέρ της πρόληψης για την υγεία του, ιδιαίτερα όταν μπορεί να την εξασφαλίσει με τον πλέον επιστημονικό και οργανωμένο τρόπο.

Το EY Club, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προσέφερε στον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση εντελώς δωρεάν μέτρηση σακχάρου καθώς και επιστημονικές συμβουλές από ειδικούς παθολόγους, καρδιολόγους και διατροφολόγους.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα νερού του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την επιστημονική επιμέλεια της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βόρειας Ελλάδας.

Πλήθος πολιτών κάθε ηλικίας έσπευσε κοντά στους επιστήμονες, όχι μόνο για να μετρήσουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα τους, αλλά και για να ρωτήσουν με άνεση χρόνου όσα τους απασχολούν.
Κι αν αυτές οι εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσαν απλώς ευγενική παροχή των εκάστοτε φορέων, σήμερα αποτελούν αναγκαία επιλογή για όσους σέβονται αυτό που κάνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *